Vrachtwagen Verkoop

Vrachtwagen Verkoop

Vrachtwagen - Verkoop: Sinds 1958Auto-viger is sinds 1958 actief in tweedehands vrachtwagen verkoop. U kan rekenen op het vakmanschap en de expertise van ons team van hoog opgeleide specialisten die u met raad en daad bijstaan.


U kan bij ons terecht voor de aankoop, onderhoud en huur van nieuw en tweedehands rollend materieel voor uw bedrijf. Ook vrachtwagen verhuur, net zoals verhuur bestelwagens en verhuur koelwagens, is mogelijk bij Auto-viger

 

Verkoop Vrachtwagens uit uitgebreide stockU hebt de keuze uit een uitgebreide stock van vrachtwagens. Verkoop en onderhoud maar ook het op uw maat aanpassen van uw vrachtwagen behoort tot de mogelijkheden.


Na de vrachtwagen verkoop zorgen wij voor het verplaatsen van kranen, containers of kip-installaties.

 

Vrachtwagen verkoop mét waarborgUiteraard verzorgt Auto-viger de keuring en kan u rekenen op onze levering mét waarborg. Bovendien geniet u van onze 24/24 dépannageservice en kan u rekenen op een vervangvoertuig.

 

Online catalogusIn onze online catalogus van vrachtwagens vindt u zeker de geschikte vrachtwagen!


Voor meer informatie omtrent de verkoop van vrachtwagens kunt u steeds terecht bij Christa Schoutteet op het nummer +32 50/81.24.25 of via het contact formulier.